Dungeons and Dragons, een wereldberoemde ‘role-playing game’ in bibliotheek Oude Pekela

fotograaf Eimer Wieldraaijer

OUDE PEKELA – Op dinsdagavond 17 oktober van 19:00-21:00 uur staat de Bibliotheek Oude Pekela in het teken van Dungeons and Dragons (D&D), een wereldberoemde ‘role-playing game’.

D&D is een verhalend spel waarbij je onder leiding van een spelleider, ook wel Dungeon Master (DM) geheten, samen met een groep medespelers op avontuur gaat en mysteries oplost en monsters verslaat. Misschien ken je dit spel al wel een beetje omdat je naar Stranger Things kijkt?

Ben jij ook benieuwd naar hoe je dit spel speelt, hoe je een karakter maakt of ben je simpelweg op zoek naar een groep mensen waarmee je dit spel samen kunt spelen? Meld je dan snel aan en ga mee op avontuur! Heb je nog nooit D&D gespeeld? Geen zorgen, onze collega Jelte zal jullie dan als DM meenemen door een tof verhaal.

Deelname is gratis en je hoeft hiervoor geen lid te zijn van de bibliotheek. Wel vragen we je om je aan te melden voor deze activiteit via onze online agenda. De activiteit is voor jongeren en volwassenen vanaf 14 jaar.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.