RTV Westerwolde zendt live uit vanaf de Boeskoolmarkt

Foto: Jan de Vries (archieffoto)

TER APEL – Vanuit de locatiewagen op de Boeskoolmarkt zendt RTV Westerwolde zaterdag ochtend live de programma’s Dieverdoatsie en Brunchroom uit.

Zaterdag wordt in Ter Apel de Boeskoolmarkt georganiseerd.  De verkoop van de 32ste markt start om 9 uur. De officiële opening wordt om tien uur gedaan door wethouder Giny Luth  met het traditioneel afsteken van het kanon op het Molenplein onder assistentie van de Bourtanger Schutters. De basis van de jaarmarkt wordt gevormd door omstreeks 120 marktkooplieden uit de erkende ambulante handel met een gevarieerd aanbod zijn van gebruiksgoederen en etenswaren, voor burgers en buitenlui van jong tot oud. Langs de Hoofdstraat zullen vanaf omstreeks zes uur in de ochtend de eerste kooplieden arriveren en beginnen met het inrichten van hun kramen of verkoopwagens, evenals langs Nederveen Cappelstraat.

Leuke kermis
Er zullen dit jaar weer leuke attracties zijn op de kermis . Er zullen tenminste een zweefmolen, autoscooter, schiettent, calypso, grijpertjes, stoplichtspel, oliebollen, suikerspin aanwezig zijn.

Muziek en vertier
Op het terras van Lunchroom & Brasserie Enjoy speelt live muziek en op het Molenplein is muziek aanwezig.

RTV Westerwolde zendt de programma’s Dieverdoatsie en Brunchroom live vanuit de locatiewagen op de Boeskoolmarkt uit. Dieverdoatsie wordt van 9.00 tot 11.00 uur gepresenteerd door Wietze Westerwolder de Roo; Jan de Vries verzorgt de techniek. Geert Smit presenteert, samen met Harrie Woldendorp, van 11.00 tot 13.00 uur het programma Brunchroom. Techniek: Jan de Vries.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.