Tegen beter waiten in, nieuwe single van Anton Smit

Eigen foto

OUDE PEKELA, MUNTENDAM – Na een relatief rustige periode op enkele giga na op culturele evenementen zijn Anton Smit Adriaan Mollema en Niels Lingbeek weer bij elkaar gekomen in de Mastersoundstudio van Niels in Muntendam, met het doel een nieuwe single uit te brengen wat uiteindelijk resulteerde in niet 1 nummer maar twee fonkelnieuwe nummers.


Het nieuwe nummer heeft als titel Tegen beter waiten in en is, zoals de titel al suggereert, op iedereen toepasbaar , iedereen doet wel es iets Tegen beter waiten in. Tekst en basisidee komt van Anton Smit , arrangement uitwerking van ideeën en productie, zoals gewoonlijk, van Masterchief Niels Lingbeek die z’n beroemde Lingbeeksaus weer over het nummer heeft gegoten en de unieke Sound weer wist te creëren zoals hij alleen dat kan! Last but not least de man van de tweede derde en koorstemmen ( ook Niels) en de klavecimbelpartijen: Adriaan Mollema, waaruit weer eens blijkt dat z’n gedisciplineerde piano opvoeding niet voor niks is geweest!
Laat U verrassen door het Beatlesque Tegen beter waiten in. De opvolger van De Weg releasedatum 14 oktober op Longstreammedia.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.