Kinderen Hendrik Westerschool Oude Pekela maken Lampions en houden een heuse tentoonstelling

Foto: Fred Stötefalk

OUDE PEKELA – Nog een paar dagen en dan zullen vele kinderen weer Sint Maarten lopen, met al dan niet een zelfgemaakte lampion. Op de Hendrik Westerschool in Oude Pekela werden door de kinderen zelf lampions gemaakt en op donderdagavond tentoongesteld, zodat deze mooie creaties konden worden bekeken door ouders,broertjes /zusjes en opa’s en oma’s.


De lampions konden worden bekeken tussen 18.30 en 19.30 uur. De kinderen lieten met trots hun lampion zien. Het is te hopen dat het a.s. zaterdag 11 november in ieder geval droog is, zodat de kinderen met trots door de straten, bij de winkels en langs het gemeentehuis kunnen gaan, zodat ze hun mooie creaties en een leuk lied kunnen laten zien en horen.

Ingezonden door Fred Stötefalk

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.