Vandaag in De Dag Vanmorgen

Foto: Tedo Swarts

G1, STUDIO RTV WESTERWOLDE – RTV G1 is een samenwerkingsverband van de lokale omroepen RTV GO! (Oldambt), RTV Westerwolde (Pekela en Westerwolde) . RTV G1 is gelijktijdig te beluisteren via de bekende frequenties van de eigen lokale omroep. Op werkdagen kunt u tussen 9.00 en 12.00 uur luisteren naar: De Dag Vanmorgen, gepresenteerd door Oscar Bolsenbroek en Tedo Swarts. Het programma bestaat naast gevarieerd muziek, het laatste nieuws en het weerpraatje ook uit een aantal interviews met gasten die naar de studio komen, of tijdens de uitzending worden gebeld.

Wat kunt u vandaag verwachten:

09.15 Burgemeester Sikkema – Gemeente Oldambt nieuws

09.45 Kees van Slochteren – Lezing: Prof.dr. Herman Pleij – Om in de toekomst te kunnen kijken moet je het verleden hebben bestudeerd

10.15 Fieke Gosselaar – Programma Festival GRN in Hoogezand

10.45 Pieter Shaw – Concerten in de Magnuskerk in Bellingwolde

11.15 Dieverdoatsie – Wietze de Roo komt vertellen wat er in het programma te zien en te horen is

11.45 Saskia Ebbers en Maarten Winkel – Gebieds- en duurzaamheidsfondsen gemeente Westerwolde

Groningen1 is een streekomroep en een samenwerking tussen de radio omroepen RTV Go in Winschoten en RTV Westerwolde in Vlagtwedde. Klik HIER voor informatie hoe u naar de programma’s van Groningen 1 (G1) kunt luisteren.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.