Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Surwold

Tussen 6 november 0.44 en 10 november 12.17 uur is bij het sportcomplex van SV Surwold aan de Schulstraße een maairobot van het merk “Echo Robotics” gestolen. De dieven namen ook het laadstation mee. De schade bedraagt 25.000 euro.

Papenburg

Gistermorgen is om 9.25 uur op het Hauptkanal Rechts een vrouw in een scootmobiel tegen een tegemoetkomende fietser gebotst. Het ongeval gebeurde ter hoogte van huisnummer 65. Na de aanrijding is de vrouw doorgereden. De politie is naar haar op zoek.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.