Culturele Commissie Pekela heeft programma rond

Foto: R Kral Brunen

NIEUWE PEKELA – De Culturele Commissie Pekela heeft voor het seizoen 2023 – 2024 het volgende gevarieerde programma samengesteld.

10 december 11.00 uur: Corin Tholen (sopraan) en Martijn Jager (vleugel) brengen het repertoire op weg naar Winter Wonderland. Sfeervolle traditionals uit diverse landen, film- en natuurlijk kerstmuziek.

21 januari 11.00 uur: Kentucky Snake Oil Deze professionele 4-mansformatie brengt een energieke mix van Bluegrass, Country en Amerikaanse folkmuziek. Met o.a. nummers van Jonny Cash, Bruce Springsteen,
Willy Nelson enz.

18 februari, 15.00 uur: The Wieners Play The Everly Brothers. Rock n Roll-Band The Wieners toert voor het vierde seizoen op rij door Nederland met de theatershow ‘The Wieners Play The Everly Brothers’. Vanmiddag brengen ze een speciaal eerbetoon aan de Everlys, in een kleine’ unplugged’, duo-bezetting.

17 maart 15.00 uur: The Vintagebrothers Zij spelen oude blues met vele bekende nummers van o.a. Eric Clapton, Rolling Stones en Bob Dylan.

Alle concerten vinden plaats in het Albatrosgebouw, Abr. Westersstraat A83 in Nieuwe Pekela.

Culturele Commissie Pekela
e-mail info@sccpekela.nl
volg ons op facebook: Culturele commissie Pekela

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.