Stem op jouw favoriet voor het Veendammer Sport- & Cultuurgala op dinsdag 28 november

Foto: Jan Glazenburg

VEENDAM – Dinsdagavond 28 november vindt het Sport- & Cultuurgala plaats in theater vanBeresteyn in Veendam. Tijdens deze feestelijke avond worden in 9 verschillende categorieën prijzen uitgedeeld. De avond staat geheel in het teken van lokale sport- & cultuuraanbieders en om hun leden in de spotlights te zetten. Je kunt nu stemmen op jouw favoriet.

Stem nu!

De genomineerden zijn inmiddels bekend. Stemmen op jouw favoriet kan tot en maandag 20 november 2023 via de Veendam Beweegt App. Deze is te downloaden via de Google Playstore en in de Appstore van Apple. Per categorie kan je jouw stem uitbrengen en met jouw stem maakt de genomineerde meer kans om bij de laatste drie in de categorie te eindigen. Uiteindelijk kiest een jury per categorie een winnaar die met een cheque t.w.v. €250,- naar huis gaat.


Categorieën

De 9 verschillende categorieën zijn: de Breedtesportprijs, Team van het jaar, Lokaal sporter van het jaar, Uniek Sporter van het jaar en Topsporter van het jaar, Aanstormend cultuurtalent van het jaar, de Hart voor cultuurprijs, Cultuurtalent van het jaar en de Oeuvreprijs. De lijst met genomineerden is te vinden in de app en op www.veendambeweegt.nl.

Aanwezig zijn bij het Veendammer Sport- & Cultuur gala

Wil je aanwezig zijn tijdens het Veendammer Sport- & Cultuurgala? Koop dan je kaartje op www.vanberesteyn.nl. Let op, er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.