Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Haren

Op 9 november is tussen 14.00 en 15.30 uur op de parkeerplaats van een supermarkt aan de Brinkerweg in Haren een grijze VW Tiguan aangereden. De auto heeft aan de bestuurderszijde voor 3.000 euro schade. De veroorzaker is onbekend.

Meppen

Tussen donderdag en maandag is vanaf een bouwplaats aan de Am Rögelberg in Meppen een trilplaat gestolen. De schade bedraagt 6.130 euro.

Papenburg

Gisteren zijn in verband met een onderzoek naar verdovende middelen tussen 6.00 en 18.00 uur meerdere woningen in Papenburg doorzocht. Hierbij zijn ook politiehonden ingezet. Er werden spullen die van diefstal afkomstig waren, bewijsmateriaal en een kleine hoeveelheid drugs aangetroffen. Dit werd in beslag genomen. Het onderzoekt loopt nog.

Vrijdag is rond 13.30 uur op een parkeerplaats aan de Dechant-Schütte-Straße in Papenburg een zwarte Ford Kuga aangereden. De dader reed vermoedelijk in een Audi. Hij/zij is doorgereden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.