Kusjes van papier en Sfeervol32 openen de deuren in Onstwedde

Foto ingezonden door Daniek Wagenaar Kusjes van papier

ONSTWEDDE – Op 25 november van 10:00 tot 14:00 uur openen Kusjes van papier en Sfeervol32 eenmalig hun deuren.

Wij zijn Daniek Wagenaar en Manon Drenth en sinds oktober 2023 zijn wij begonnen met onze eigen webshops Kusjes van papier & sfeervol32. 

Daniek: 

Al lange tijd sprak het mij aan om een eigen webshop te starten met unieke inpakmaterialen, wenskaarten en stationery. Sinds begin november staat dan ook mijn webshop online! 

www.kusjesvanpapier.nl

Ik vind het ontzettend leuk om de bestellingen in te pakken zodat het voor de klant een feestje is om mijn pakketje open te maken. Bij iedere bestelling zal ik ook een gratis verrassing toevoegen. 

Manon; 

Sfeervol32, sfeervolle decoratie, lifestyle en meer. Op dit moment ben ik druk bezig met het ontwerpen van mijn webshop. Naast de sfeervolle items vind ik het ook erg leuk om cadeaupakketjes voor u samen te stellen in samenwerking met Kusjes van papier!

Vraag ons naar de mogelijkheden!

Wij krijgen veel vragen of onze producten ook ergens te bekijken of te koop zijn. Helaas is dat bij ons niet het geval en richten wij ons voornamelijk op de online verkoop. Vandaar dat wij eenmalig onze producten willen laten zien en verkopen in de garage! Iedereen kan deze dag kennis maken met onze producten en ook zeker met ons. Kom deze dag gezellig langs en bekijk onze producten onder het genot van een kopje koffie/thee met wat lekkers! 

We kijken uit naar jullie komst. 

Voor iedere bezoeker ligt er een kleinigheidje klaar. 

Van 10:00 tot 14:00 uur. Jensinghelaan 10, Onstwedde

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.