TPC Veendam verwelkomt nieuwe sponsor

Op de foto vlnr; Ricard Meulenkamp, Theo Woldhuis en Heleen Meulenkamp-Tuinstra Foto: Peter Panneman

VEENDAM – De populariteit van padel heeft de laatste jaren voor flinke wind in de zeilen gezorgd bij de TPC (Tennis- en padelclub) Veendam. Met momenteel 4 padelbanen (8 gravelbanen, 3 indoorbanen en 1 mini-court) wordt er door bijna 800 leden dagelijks gebruik gemaakt van het idyllische tennispark te Veendam.

Met enige trots presenteerde de sponsorcommissie maandagavond dan ook een nieuwe sponsor, waarbij het 3-jarig sponsorcontract werd ondertekend door Richard en Heleen Meulenkamp namens Padelshop Vibora uit Winschoten en Theo Woldhuis namens TPC Veendam.

Padelshop Vibora uit Winschoten ziet dit als een mooie kans en logische stap om ook in Veendam meer naamsbekendheid te krijgen.

Info en foto: Peter Panneman

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.