Wie wordt de Knoalster van het jaar en neemt het stokje over van Jasper Schepers uit Musselkanaal?

Foto: Paul Abrahams

STADSKANAAL – De redactie van de Kanaalstreek Ter Apeler Courant houdt voor de zesde keer de verkiezing van de Knoalster van het jaar. Welke inwoners worden tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Stadskanaal begin januari in de schijnwerpers geplaatst?

De kandidaten hebben ‘een puike prestatie geleverd of ze hebben de gemeente nadrukkelijk op de kaart gezet’. Een absolute voorwaarde is dat de aangemelde mannen en vrouwen in de gemeente Stadskanaal wonen.

Vijf finalisten

De jury onder leiding van voorzitter Theo Euverman uit Stadskanaal beoordeelt begin december de aangemelde kandidaten en uiteindelijk worden vijf personen genomineerd voor de finale.

Notaris

De lezers van het weekblad kunnen vervolgens tot eind december stemmen. Ook de juryleden gaan een stem uitbrengen tijdens de tweede jurybijeenkomst. De uitslag van de vakjury en de uitslag van de publieksjury bepalen de winnaar. Notaris Bep Bergman is van de partij om een oogje in het zeil te houden.

Aanmelden

Kandidaten voor de verkiezing Knoalster van het jaar kunnen tot en met zondag 3 december worden aangemeld via de mail paul.abrahams@mediahuisnoord.nl

U wilt meer informatie? Bel dan 06-25147406.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.