Wie wordt de Westerwolder van het jaar?

Foto: André Dümmer

SELLINGEN – De redactie van de Kanaalstreek Ter Apeler Courant en het Streekblad houdt voor de vierde keer de verkiezing van de Westerwolder van het jaar. Welke inwoners worden tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Westerwolde begin januari in de schijnwerpers geplaatst?

Puike prestatie

De kandidaten hebben ‘een puike prestatie geleverd of ze hebben de gemeente nadrukkelijk op de kaart gezet’. Een absolute voorwaarde is dat de aangemelde mannen en vrouwen in de gemeente Westerwolde wonen.

Vijf nominaties

De jury onder leiding van voorzitter Harm Jan Pleiter uit Vlagtwedde beoordeelt begin december de aangemelde kandidaten en uiteindelijk worden vijf personen genomineerd voor de finale.

Stemmen

De lezers van de twee weekbladen kunnen vervolgens tot eind december stemmen. Ook de juryleden gaan een stem uitbrengen tijdens de tweede jurybijeenkomst. De uitslag van de vakjury en de uitslag van de publieksjury bepalen de winnaar. Notaris Bep Bergman is van de partij om een oogje in het zeil te houden.

Aanmelden

Kandidaten voor de verkiezing Westerwolder van het Jaar kunnen tot en met zondag 3 december worden aangemeld via de mail paul.abrahams@mediahuisnoord.nl

U wilt meer informatie? Bel dan 06-25147406.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.