Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Weener

Gistermiddag belandde een 19 jarige automobilist uit Aurich om 12.50 uur ter hoogte van Weener in de berm naast de autosnelweg A31. Het ongeval gebeurde tijdens slechte weersomstandigheden, waaraan de bestuurder, volgens de politie, zijn snelheid niet had aangepast. De auto botste tegen de midden vangrail en kwam vervolgens dwars op de snelweg tot stilstand. De bestuurder en zijn 17 jarige vrouwelijke passagier bleven ongedeerd. De auto moest worden afgesleept.

Lathen, Spelle, Oberlangen

Tussen maandag en dinsdag is bij meerdere auto’s ingebroken. Dit gebeurde in Lathen aan de Oldenburger Straße, Heideweg, Birkenweg, Neue Lande en de Kanalstraße. In alle gevallen werd een ruit ingeslagen. Hetzelfde gebeurde aan de Höltingstraße in Spelle en aan de Waldstraße, Nesken Grund en de Hermann-Wöste-Straße in Oberlangen. Er werd onder anderen geld en kleding gestolen. De totale schade bedraagt meerdere duizenden euro’s.

Börger

Rond twaalf uur vanmiddag is aan de Mühlenberg in Börger brand geweest bij een vleesverwerker. De brandweer had het vuur snel onder controle. Er is niemand gewond geraakt. Over de hoogte van de schade is niets bekend.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.