Wandel met ons Mee was in Gieten

Foto: Ooldrik Modderman

GIETEN – Vanmorgen heeft de wandelgroep Wandel met ons Mee gewandeld in Gieten en omgeving. Hieronder het verslag.

Deze woensdagmorgen 15-11-2023 op pad met de enthousiaste wandelaars van de wandelgroep WandelMetOnsMee. Een wandelclub van mensen die, hoe verschillend ook, één ding gemeen hebben: plezier in het wandelen. Lekker in beweging zijn, genieten van de natuur in weer en wind en de pittoreske dorpjes, van het gezelschap (of juist even geen gezelschap). Al keuvelend en genietend van de omgeving bereik je stap voor stap de finish. Al wandelend met een tempo van ± 5 km per uur en afstanden tussen ± 12 – ± 15 km.

Start centrum Gieten. Afstand ±16 km. Dit keer veel wandelaars ,23!!!. Een nieuwe route die we nog niet eerder hebben gewandeld in een mooie Drentse omgeving. Het traject ging over de Hondsrug en door het Veen en over de oude spoordijk Assen-Stadskanaal (NOLS spoorlijn). Verder over een aantal wandelpaden Meulenpad – Wethouder Mulderpad – Brummelpad – Drenthepad en ommetje Dorp en Veld route. Deze morgen sprak het weer natuurlijk boekdelen regen en nog eens regen!!. De wandelaars allen voorzien van goede kleding, hadden hier geen moeite mee. Om te genieten van het buitengebied tussen Gieten – Gasselternijveen – Gasselte.

Wederom een geslaagde woensdagochtend wandeling.

Volgende wandeling woensdag 22/11/2023 vanuit Bellingwolde.

Wil je ook mee op woensdagmorgen!! Dan moet je wel afstanden aan kunnen tussen ± 12 – ± 15 km en tempo wandelen op ± 5 km per uur.
Stuur dan een mail naar onderstaand mailadres. Wandelmetonsmee@ziggo.nl Dan nemen we contact met je op en krijg je info van de volgende wandeling.

Voor de foto’s klik HIER

Organisatie WandelMetOnsMee
Mailadres: wandelmetonsmee@ziggo.nl
Mobiel: 06-22397056
Onze wandeling(en) deelname is gratis.
Je wandelt op eigen risico en het is je eigen verantwoordelijkheid

Ingezonden door Ooldrik Modderman

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.