Groninger motortoertocht “Santa Claus is coming to town” voor kinderoncologieafdeling Prinses Maxima Centrum

Foto ingezonden door Harrie NoordhofSanta Maxima Groningen

GRONINGEN – Op 9 december wordt inmiddels al weer de 3e editie van “Santa Claus is coming to town”  editie Groningen motortoertocht gereden. Een toertocht waarbij de rijders verkleed rijden als kerstmannen en vrouwen.

Santa Maxima Groningen is onderdeel van een landelijk platform dat het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie ondersteunt. Er wordt op verschillende manieren geld ingezameld en één van de hoofdactiviteiten is de rit op 9 december. Met dit geld wordt de afdeling ‘verblijf & activiteiten’ ondersteunt. Zij bieden tijdens de behandeling van de kinderen met kanker, hun broertjes en zusjes, pappa’s en mamma’s activiteiten aan om even de ziekte te kunnen vergeten en gezamenlijk herinneringen te kunnen maken.

Het geld wat wordt ingezameld gaat rechtstreeks naar het Prinses Maxima Centrum. Sponsoren kunnen een voor hun passend bedrag overmaken via een QR-code.

Veel informatie is te vinden op Santa Maxima Groningen.

Ingezonden door Harrie Noordhof Santa Maxima Groningen

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.