Slow Movin’ Outlaws treden op in MFA Ons Noabershoes

Foto: Catharina Glazenburg

VEELERVEEN – Slow Movin’ Outlaws is momenteel europa’s nr. 1 outlaw country tribute band en bestaat uit: Zang/ gitaar: Edwin Jongedijk, Gitaar/ zang: Joost Prinsen, Drums/zang: Jaap Vissering, Bas: Ronald Jonker en Pedalsteelgitaar/ dobro: Marcel Gerritsen. Op 25 november treden ze op in Veelerveen.

Slow Movin’ Outlaws brengt een eerbetoon aan de outlawbeweging binnen de country-muziek in de jaren zeventig, één van de meest creatieve periodes die dit genre ooit heeft gekend en die Nashville destijds op z’n grondvesten deed schudden. Verantwoordelijk voor dat vernieuwende geluid uit lang vervlogen dagen waren onder andere Waylon Jennings, Johnny Cash, Willie Nelson, Kris Kristofferson, David Allen Coe en Tompall Glaser. Hun baanbrekende liedjes wordt nieuw leven ingeblazen door de Slow Movin’ Outlaws. Alles ademt de sfeer van Dukes Of Hazard en Smokey And The Bandit uit.

Zaterdagavond 25 november treedt de band op in MFA Ons Noabershoes, Scheidingsweg 20 te Veelerveen. Aanvang van het optreden is 20:30 uur. Zaal open 19:45 uur. Kaarten kunt u reserveren door te mailen naar: info@veelerveen.eu of telefonisch 0657392348 of 0625045014.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.