Flexiplus Huishouding in Wedde vierde 20-jarig bestaan

Foto: Flexiplus

WEDDE – Flexiplus Huishouding vierde op donderdag 9 november het 20-jarig bestaan met de medewerkers.

In het dorpshuis van Wedde hield de aanbieder van huishoudelijk hulp in diverse gemeenten, voor Zorggroep Meander en TSN Thuiszorg in Oost- en Midden-Groningen een themamiddag over onderwerpen die konden worden aangedragen door de meer dan 100 zorgende ondersteuners. Thema’s waren onder meer ‘Hoe ga je om met depressiviteit bij cliënten?’ en ‘Hoe ga je om met bijzondere actuele situaties?’, waarbij echte acteurs een rol speelden. Ook was er een EHBO- en reanimatietraining. Afsluitend kregen de aanwezigen een hapje, drankje en cadeau.

De directie van Flexiplus dankt iedereen die in de loop der jaren heeft bijgedragen en spreekt van ‘een dag met een gouden randje’

Ingezonden

Foto’s Flexiplus

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.