Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Meppen

Bij een ongeval op de B70, ter hoogte van Meppen, zijn gistermiddag om kwart voor drie twee personen gewond geraakt. Een 19 jarige bestuurder van een VW Jetta reed door onbekende oorzaak op de linker weghelft. Daar schampte hij een Audi Q5 van een 45 jarige automobilist. Vervolgens botste hij tegen een VW Golf, die achter de Audi reed. De 73 jarige bestuurster kon niet meer uitwijken. Ze raakte zwaargewond en werd met spoed naar het ziekenhuis de Ludmillenstift in Meppen gebracht. De veroorzaker van het ongeval werd met lichtere verwondingen naar dit ziekenhuis gebracht. De weg is enige tijd volledig afgesloten geweest.

Langen

Gistermiddag om 16.50 uur verloor op de Espeler Straße een 82 jarige vanwege een medische aandoening tijdens het rijden het bewustzijn. Zijn BMW X1 kwam op een terrein terecht, waar de wagen tegen een geparkeerde BMW 525d botste. Ondanks een reanimatiepoging overleed de man op de plaats van het ongeval. Een 82 jarige vrouw, die bij hem in de auto zat, bleef ongedeerd.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.