Odd Fellows Veendam overhandigt cheque aan Stichting Alzheimer Groningen

Foto: Peter Panneman

VEENDAM – Onlangs werd op de baan van Golfclub “De Compagnie” in Veendam een Open Golfwedstrijd over 9 holes gespeeld met als thema: “Sla Alzheimer de wereld uit” georganiseerd door A.G.W. Loge van de Odd Fellows Veendam. De opbrengst kwam te goede aan de stichting Alzheimer Nederland.

Woensdagavond kwam de heer Jan Brouwer namens A.G.W. Loge van de Odd Fellows Veendam bij het Alzheimercafé in MFC de Breehorn langs om een cheque t.w.v. 6.300 euro te overhandigen aan Mevr. Ans Timmerman van Alzheimer Groningen.

De gastspreker van deze avond was Dr. Henk Veentjer. Hij sprak de aanwezigen toe over “De rol van de huisarts”. Het Alzheimer Café is voor mensen met dementie, hun partner, familie, vrienden, hulpverleners en belangstellenden.

Bron en foto: Peter Panneman

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.