De barrels hebben weer een kleine 700 kilometer op de teller

Foto: Mazzelmoaze

WINSCHOTEN – Vrijdag is vanuit Winschoten een groep van 45 barrels vertrokken. Zo’n 110 deelnemers aan de Noorderlicht Barrel Challenge verzamelden zich bij Café Dommering op het Marktplein in Winschoten.

De tour wordt weer georganiseerd door Zweep Events uit Winschoten. Hoewel het evenement onder de noemer The Barrel Challenge wordt georganiseerd, geldt er enkel en alleen voor deze achtdaagse Noorderlichteditie geen bouwjaar of adviesprijs voor de auto; elke auto mag mee.

Het eerste traject was naar Travemunde, waar de deelnemers aan boord gingen van een ferry, die ze naar Trelleborg in Zweden bracht. Zaterdag vertrokken ze naar Gävle en vandaag ging de reis een kleine 700 kilometer verder in noordelijke richting naar Pitea. Er ligt sneeuw en de temperatuur is -16.

Morgen reizen ze naar Kiruna, een reis van ruim 400 kilometer. Daar hebben de deelnemers dinsdag een rustdag.

Geniet van de foto’s van Mazzelmoaze. Meer foto’s vindt u HIER.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.