Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Meppen

Vrijdag is tussen 7.20 en 13.00 uur op de parkeerplaats van de vakschool aan de Nagelshof een geparkeerde Ford Ka aangereden. Over de dader is niets bekend; de politie zoekt getuigen.

Papenburg

Bij een ongeval op de Rheiderlandstraße is gistermiddag om 14.25 uur een 21 jarige automobilist zwaargewond geraakt. Het slachtoffer belandde door onbekende oorzaak met zijn Opel Corsa in de rechter berm en kwam daar in de bosschage terecht. Vervolgens sloeg de auto over de kop en kwam liggend op het dak tot stilstand. De man is met spoed naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht.

Haren

Rond kwart voor vijf gistermiddag is aan de Georgstraße brand bij een school ontstaan. Het vuur begon in een afvalcontainer en sloeg vervolgens over naar het gebouw. Hierdoor ontstond forse schade. Het vuur werd door de brandweer geblust. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand. Brandstichting wordt niet uitgesloten.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.