Onstwedder Gaarv’n bakt broden voor Kerst en spekdikken voor oud en nieuw

Foto: Bé Eelsing

ONSTWEDDE – Onstwedder Gaarv’n bakt ook dit jaar weer kerstbroden in de houtgestookte veldoven. En ter gelegenheid van oud en nieuw bakt Onstwedder Gaarv’n heerlijke spekdikken. Deze worden op bestelling verkocht. Het is niet mogelijk om gelijktijdig broden en spekdikken te bestellen of af te halen.

Bestellen van kerstbroden kan tot en met 4 december, spekdikken zijn te bestellen van 5 tot en met 19 december via het bestelformulier op www.onstweddergaarvn.nl.  Telefonisch doorgeven van de bestelling is ook mogelijk bij Martje Everts via 06-12472569 of bij Albertje Bruggers via 06-21961522.  

Afhalen

Alle bestelde broden zijn tegen contante betaling af te halen bij de Ambachtshoeve, aan de Wessinghuizerweg 4c in Onstwedde op donderdag 21 december, spekdikken op zaterdag 30 december. Dit gebeurt verspreid over de dag. Hiervoor hanteert Onstwedder Gaarv’n vier tijdgroepen, afhankelijk van de beginletter van de achternaam van de besteller: groep 1: A-F, 8.30-11.00 uur; groep 2: G-L, 11.00-13.30 uur;  groep 3: M-R, 13.30-16.00 uur; groep 4: S-Z, 16.00-18.30 uur.  Het is helaas niet mogelijk om van groep te veranderen. 


Kijk voor meer informatie op de website van Onstwedder Gaarv’n, www.onstweddergaarvn.nl.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.