Verdachte aangehouden voor steekincident Haddingestraat Groningen

Foto: Hemmo Kuiper

GRONINGEN – De politie onderzoekt een steekincident op zondagavond 19 november aan de Haddingestraat in Groningen. Hierbij is een 19-jarige man uit Groningen ernstig gewond geraakt. Later op de avond is een 17-jarige vrouw uit Groningen aangehouden voor betrokkenheid bij het incident.

Omstreeks 21:00 uur ontving de politie een melding van een mogelijk steekincident. Meerdere eenheden gingen gelijk ter plaatse. Aan de Haddingestraat troffen ze een slachtoffer aan. Dit was een 19-jarige man uit Groningen. Hij was ernstig gewond. Het slachtoffer is vervolgens door het ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis.

Aanhouding verdachte
In de omgeving van de Haddingestraat hebben agenten een verdachte aangehouden voor betrokkenheid bij dit steekincident. Het gaat om een 17-jarige vrouw uit Groningen. De politie gaat ervan uit dat verdachte en slachtoffer elkaar kenden. Op locatie is gelijk gestart met sporenonderzoek. Ook hebben agenten met getuigen gesproken. Er wordt buurtonderzoek gedaan en de politie kijkt naar camerabeelden uit de omgeving.

Getuigen gezocht
De recherche komt graag in contact met getuigen van dit steekincident of met mensen die informatie hebben die van belang is voor het onderzoek. Heeft u informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Belt u dan met 0900-8844. Blijft u liever anoniem, belt u dan met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.