Vier drugsdealers opgepakt in centrum Groningen

Foto: Hilvert Huizing (archieffoto)

GRONINGEN – De politie heeft in het centrum van Groningen vier drugsdealers opgepakt.

Recent hebben agenten in het centrum van de stad Groningen bij verschillende acties vier verdachten aangehouden. Het gaat om vier mannen (20, 21, 32 en 39 jaar) uit Groningen die alle vier op heterdaad zijn aangehouden na de verkoop van harddrugs. Bij de verdachten werden handelsvoorraden hard- en softdrugs aangetroffen. Naast de aangetroffen drugs heeft de politie contant geld, een vervoersmiddel en meerdere telefoons in beslag genomen.

De vier mannen worden verdacht van handel in harddrugs en voorbereidingshandelingen daartoe. Ze zijn inmiddels in vrijheid gesteld, maar blijven verdachte in het onderzoek.

De acties vonden plaats nadat er meerdere Meld Misdaad Anoniem (MMA) meldingen waren gedaan waarbij werd aangegeven dat diverse soorten drugs werd aangeboden. Naar aanleiding van deze MMA-meldingen is een onderzoek gestart dat uiteindelijk tot deze heterdaad acties heeft geleid. Heb je signalen van ondermijnende criminaliteit? Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.