Bruintje Beer Tocht heeft de toekomst

Foto: Jantje Gras

MUSSELKANAAL, STADSKANAAL – Manning dakbedekking blijft tot en met de 10e editie hoofdsponsor van de Bruintje Beer Tocht. Door de intensieve samenwerking met Manning dakbedekking is de toekomst van de Bruintje Beer Tocht verzekerd voor de komende 4 jaar.


De eigenaren Jacqueline en Marcel Manning waarderen enorm het verbindende karakter van deze tocht. Het zet de regio op een positieve manier op de kaart. “Het succes van de afgelopen jaren, de goede organisatie, het jaarlijks stijgende deelnemersaantal, de mooie opbrengsten voor een goed doel uit de regio en het promoten van de regio als fietsgebied met als startplaats Musselkanaal is voor ons de reden om tot en met 2027 als hoofdsponsor op te treden aldus Jacqueline en Marcel”.

Naast deze fantastische toezegging van Manning dakbedekking is het bestuur van de Bruintje Beer Tocht zeer verguld met het gegeven dat naast Manning veel andere bedrijven uit Musselkanaal en omgeving de Bruintje Beer Tocht stevig hebben omarmd. Door de inzet en bijdrage van deze sponsoren lukt het ons niet alleen onze tocht te organiseren maar ook om onze doelstellingen te bereiken. Het motto: ”Samen sportief voor de regio!” krijgt op deze wijze elk jaar weer een mooie lokale invulling.

Op zondag 24 maart 2024 zal voor de 7e keer de Bruintje Beer Tocht verreden worden.
De inschrijving voor deze tocht start aanstaande vrijdag 1-12-2023. De organisatie gaat ervan uit dat net als bij eerdere edities de inschrijving vroegtijdig volgeboekt zal zijn. Kortom schrijf u tijdig in, want vol is vol. Op de site van de Bruintje Beer Tocht vind men alle informatie over de tocht en de inschrijfprocedure.


Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.