Voorverkoop kerstconcert Vocaal Ensemble Chaverim van start

Foto: André Dümmer

STADSKANAAL – Vocaal Ensemble Chaverim onder leiding van dirigent Klaas Withaar verzorgt in het weekend voor kerst een kerstconcert met als thema ‘What sweeter music can we bring’. Het concert vindt plaats op zondagmiddag 17 december om 15.00 uur in de Semsstraatkerk in Stadskanaal.

Chaverim – met leden uit Oost-Groningen en Zuidoost-Drenthe – zingt er licht klassieke werken van de componisten Morten Lauridsen, Ola Gjeilo, John Rutter, Philip Stopford en Eric Whitacre. Ook is er een muzikaal intermezzo door hoboïst Collin van Gemert en pianist Pieter Pilon.

Vooraf reserveren is gewenst. Dit kan per e-mail via chaverimmusselkanaal@gmail.com, telefonisch bij secretaris Ina de Groot op 06-57265955 en bij de koorleden.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.