Oliebollenactie voetbalvereniging Veelerveen

VEELERVEEN – Op zaterdag 30 december organiseert de voetbalvereniging Veelerveen de traditionele oliebollenactie. De vooraf bestelde oliebollen, die bij bakker Brans in Nieuwe Pekela worden gebakken, worden in de regio aan huis bezorgd.

Vanaf half tien ’s ochtends start de verkoop van oliebollen in de kantine aan de Veelerveensterweg 28A en worden de bestelde oliebollen afgeleverd. In de kantine geldt uiteraard: OP = OP. Vooraf bestellen wordt daarom aanbevolen.

Bestellingen kunnen gemaild worden naar secretaris@vvveelerveen.nl. Graag mét vermelding van huisadres, tenzij u komt afhalen in de kantine. Vrijwilligers van de voetbalvereniging bezorgen de oliebollen aan huis binnen een afstand van 15 kilometer vanaf het sportpark in Veelerveen.

Bestelformulieren voor de oliebollen worden in Veelerveen en Vriescheloo binnenkort huis-aan-huis bezorgd.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.