Vandaag in De Dag Vanmorgen

Foto: Tedo Swarts

G1, STUDIO RTV WESTERWOLDE – RTV G1 is een samenwerkingsverband van de lokale omroepen RTV GO! (Oldambt), RTV Westerwolde (Pekela en Westerwolde) . RTV G1 is gelijktijdig te beluisteren via de bekende frequenties van de eigen lokale omroep. Op werkdagen kunt u tussen 9.00 en 12.00 uur luisteren naar: De Dag Vanmorgen, gepresenteerd door Oscar Bolsenbroek en Tedo Swarts. Het programma bestaat naast gevarieerd muziek, het laatste nieuws en het weerpraatje ook uit een aantal interviews met gasten die naar de studio komen, of tijdens de uitzending worden gebeld.

Wat kunt u vandaag verwachten:

09.45 Harm Jan Pleiter – Verkiezing Westerwolder van het Jaar

10.15 Anja Wesseling – Urker Mans geeft kerstconcert in Onstwedde

10.45 René Dalmolen –  Samenwerking tussen Acantus, Roblo, Afeer, Wedeka en Werkpro

11.15 Dieverdoatsie – Wietze de Roo geeft aan wat er in het programma voorbij komt.

11.45 Erich Wünker  – Presentatie nieuw gemeentehuis in Winschoten

Groningen1 is een streekomroep en een samenwerking tussen de radio omroepen RTV Go in Winschoten en RTV Westerwolde in Vlagtwedde. Klik HIER voor informatie hoe u naar de programma’s van Groningen 1 (G1) kunt luisteren

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.