De stemming zat er goed in tijdens de Pekelder Hitzzz avond in De Binding

Foto: Fred Stötefalk

OUDE PEKELA – Gisteravond vond in De Binding de Pekelder Hitzzz avond plaats. De presentatie was in handen van Evert Baptist.

Vanaf acht uur gisteravond ging in De Binding het dak er af met muziek van René Becker, The Evening Stars, Burdy, Lucas en Gea, Evert Baptist, Lady Roos, The Moonlights en Sander oet Pekel. De vijftienjarige Sander oet Pekel speelt nog maar twee jaar accordeon. Hij mocht de avond openen en de stemming zat er meteen goed in.

Vervolgens waren er optredens van The Moonlights en Lucas en Gea, die hun bekende nummers ten gehore brachten, Evert baptist en Burdy. The Evening Stars hielden met onder anderen het nummer: Onze poes en buurmans kater. Lady Roos zong het nummer Roekoe en de nieuwe single Kiele kiele………. Als laatste kwam René Becker op het podium. Ook hij maakte er een groot feest van. De muzikale avond werd door Evert Baptist afgesloten.

Fred Stötefalk maakte onderstaande foto’s en video’s (lange en korte versie)

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.