Voor het vierde jaar levende kerststal in Vriescheloo

Foto: Jan Glazenburg

VRIESCHELOO – Vanaf vanmiddag is aan de Dorpsstraat in Vriescheloo de levende kersstal weer “in bedrijf”. De kerststal trekt ieder jaar veel bezoekers.

Op deze eerste Adventszondag zijn voor het vierde jaar op rij de lampjes in de levende kerststal, met de naam Bethlehem, aan de Dorpsstraat 14 in Vriescheloo weer aangegaan. Ook hoor je er muziek. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Dagelijks gaan vanaf 16.00 uur de lampjes aan. Op vrijdag, zaterdag, zondag en met kerst zijn er van 15.00 tot 18.00 uur ook de ezels van Ger’s Ezelstal te bewonderen. Bij erg slecht weer (veel regen, veel wind of erg koud) blijven de dieren in hun stal.

De levende kerststal blijft tot en met 27 december staan. Toegang gratis.

Foto’s: Jan Glazenburg

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.