Luister naar de Educated Drugdealer Podcasts van Ellen Kruize

Foto: Annet Eveleens

OUDE PEKELA – Ellen Kruize Kok is apothekersassistent, auteur van het boek Educated Drugdealer en verhalen uit de apotheek. Maker en bedenker van podasts voor patiënten en collega’s. Ben je klaar om achter de schermen te kijken en de verhalen te ontdekken die zich afspelen in de apotheek? Volg dan de Educated Drugdealer Podcasts en laat je verrassen en inspireren door deze unieke en meeslepende luisterervaring!

Klik HIER voor alle postcasts.

Hoe je specifieke afleveringen van de “Educated Drugdealer” Podcast beluistert op het YouTube-kanaal van Ellen Social:

Stap 1: Open de YouTube-app op je apparaat.

Stap 2: Navigeer naar het kanaal van “Ellen Social” waar de “Educated Drugdealer” Podcast wordt gehost. Dit doe je door de naam van het kanaal in de zoekbalk te typen.

Stap 3: Eenmaal op het kanaal, zoek naar de afspeellijst met de titel “Educated Drugdealer Podcast”. Deze afspeellijst bevat waarschijnlijk alle beschikbare afleveringen.

Stap 4: Klik op de afspeellijst om alle afleveringen te zien. Meestal zijn ze genummerd in de volgorde van release.

Stap 5: Zoek in de afspeellijst naar “Aflevering 1” en klik erop om deze specifieke aflevering te openen.

Stap 6: Druk op de afspeelknop om de geselecteerde aflevering te starten.

Stap 7: Je kunt de afspeelsnelheid aanpassen en gebruikmaken van andere afspeelfuncties, zoals pauzeren, terugspoelen of vooruitspoelen, afhankelijk van je voorkeur.

Op deze manier kun je specifieke afleveringen, zoals “Aflevering #1”, van de “Educated Drugdealer” Podcast beluisteren op het YouTube-kanaal van Ellen Social.

Als je in de Spotify app luistert kun je ook vragen beantwoorden en voicememo’s in spreken. Dat is interactiever. Daar kan je ook volgen. Dus daarom deel ik de uitleg over het beluisteren van Spotify in een volgende blog.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.