GIP EDR-Spreekdag voor grenspendelaars op 21 februari a.s.

Foto: Catharina Glazenburg

BAD NIEUWESCHANS – Het GrensInfoPunt van de Eems Dollard Regio (GIP EDR) organiseert op woensdag 21 februari a.s. weer een GIP EDR-Spreekdag. Grenspendelaars, ondernemers en werkgevers kunnen dan terecht met vragen op het gebied van belasting, ouderdomspensioen en sociale verzekeringen. Belangstellenden kunnen hun vragen stellen aan Nederlandse en Duitse medewerkers van de belastingdiensten uit Groningen en Leer, “Deutsche Rentenversicherung” (DRV) uit Münster en het ‘Bureau voor Duitse Zaken’ (BDZ), een speciale afdeling van de ‘Sociale Verzekeringsbank’ (SVB) in Nijmegen.


Een gratis adviesgesprek op 21 februari a.s. is mogelijk tussen 10.00 en 16.00 uur. De gesprekken vinden plaats op het kantoor van de EDR in Bad Nieuweschans.
Deelname aan de GIP EDR-Spreekdag is op afspraak. U kunt zich per mail aanmelden via gip@edr.eu (onder vermelding van uw telefoonnummer), telefonisch via 0597 521818 of via het aanvraagformulier op onze website www.grenzinfo.eu/edr

Ook buiten de GIP EDR-Spreekdag om kunnen belangstellenden bij GIP EDR terecht voor gratis informatie en advies over wonen, werken, ondernemen en studeren in of pensioen ontvangen uit het buurland.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.