Hulpdiensten naar de N366 voor ernstig verkeersongeval (Update 2)

Foto: Teunis Streunding (archieffoto)

STADSKANAAL, MUSSELKANAAL – De hulpdiensten zijn uitgerukt voor een ernstig verkeersongeval op de N366.

Iets voor zeven uur vanavond zijn de hulpdiensten uitgerukt voor een ernstig verkeersongeval op de N366, ter hoogte van Vledderveen. Politie, ambulances, brandweer Stadskanaal, Nieuwe Pekela, Emmen en het COT (Collegiaal Opvang Team brandweer Groningen) zijn ter plaatse. Ook de traumahelikopter is er inmiddels geland. Zowel de N366 als de b weg zijn ter hoogte van het ongeval afgesloten.

Bij het ongeval zijn in ieder geval twee voertuigen betrokken, meldt de politie. Zeker twee personen zijn zeer ernstig gewond geraakt.

Naar verluidt ligt een van de voertuigen in de sloot.

Update met politiebericht

Voor zover bekend zijn de twee voertuigen op de N366 met elkaar in botsing gekomen. Eén van de voertuigen raakte in een naastgelegen sloot. De hulpverlening werd opgestart en de weg werd afgesloten. De bestuurders van beide voertuigen raakten zeer ernstig gewond. Voor één van de slachtoffers mocht hulpverlening niet meer baten. Deze persoon is ter plaatse overleden.  Voor zover bekend zaten er geen andere personen in de voertuigen.

Getuigen gezocht
Het is nog onduidelijk hoe het ongeval precies heeft kunnen plaatsvinden. De politie is daarom op zoek naar mogelijke getuigen. Reed u in de buurt van het ongeval? Bijvoorbeeld op de N366 of op één van de ventwegen? Of heeft rond deze tijd op de N366 in de omgeving van Stadskanaal en Musselkanaal iemand gezien met opvallend rijgedrag? Dan vragen we u om zo spoedig mogelijk contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Update 2

Ook het andere slachtoffer is overleden aan de gevolgen van het ongeval.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.