Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Meppen

Bij een ongeval op de Esterfelder Stiege in Meppen is gistermiddag om kwart voor zes een vrouw levensgevaarlijk gewond geraakt. Het slachtoffer liep midden op de weg. Zij wou vermoedelijk oversteken. Een 54 jarige bestuurster van Opel kon haar niet meer ontwijken. Het slachtoffer werd met spoed naar een ziekenhuis gebracht. De automobiliste bleef ongedeerd, maar verkeert in een shock.

Haren

Gisteren is tussen 01.00 en 11.30 uur bij een clubgebouw aan de Tengestraße in Haren ingebroken. Er werd onder anderen geld en een telefoon gestolen. De schade bedraagt meerdere honderden euro’s.

Vanmiddag is om 14.35 uur door een wandelaar in een bosperceel aan de Süd-Nord-Straße het levenloos lichaam van de sinds 30 januari vermiste 59 jarige vrouw uit Lingen aangetroffen. De politie sluit een misdrijf uit.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.