Vandaag in De Dag Vanmorgen

Foto: Tedo Swarts

G1, STUDIO RTV WESTERWOLDE – RTV G1 is een samenwerkingsverband van de lokale omroepen RTV GO! (Oldambt), RTV Westerwolde (Pekela en Westerwolde) . RTV G1 is gelijktijdig te beluisteren via de bekende frequenties van de eigen lokale omroep. Op werkdagen kunt u tussen 9.00 en 12.00 uur luisteren naar: De Dag Vanmorgen, gepresenteerd door Oscar Bolsenbroek en Tedo Swarts. Het programma bestaat naast gevarieerd muziek, het laatste nieuws en het weerpraatje ook uit een aantal interviews met gasten die naar de studio komen, of tijdens de uitzending worden gebeld.

Wat kunt u vandaag verwachten:

09.45 Hennie Nijmeijer – Regionale ronde voorleeswedstrijden Ter Apel

10.15 Fre Haan – Valentijnsconcert in Vennekerk in Winschoten

10.45 Kim Jelsma – Literatuurfestival Feit Fabel en Fictie

11.15 Dieverdoatsie – Wietze de Roo vertelt welke gasten er in het programma aanwezig zijn

11.45 Bas Sijpkes – Kloosterlezing over glas in Lood in Ter Apel

Groningen1 is een streekomroep en een samenwerking tussen de radio omroepen RTV Go in Winschoten en RTV Westerwolde in Vlagtwedde. Klik HIER voor informatie hoe u naar de programma’s van Groningen 1 (G1) kunt luisteren

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.