Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Dörpen

Gistermiddag botsten door onbekende oorzaak om 12.25 uur op de B401 bij Dörpen twee personenauto’s frontaal tegen elkaar. Hierbij raakte een 50 jarige bestuurder van een VW Golf beknelt. Hij werd door brandweer Dörpen uit zijn auto bevrijd en met levensgevaarlijke verwondingen naar het ziekenhuis in Meppen gebracht. Een 29 jarige bestuurder van een Daimler Benz en een 59 jarige vrouw, die bij hem in de auto zat, liepen lichtere verwondingen op. Zij zijn naar het ziekenhuis in Papenburg vervoerd. De weg is ter hoogte van het ongeval enige tijd afgesloten geweest.

Meppen

Bij een ongeval op de Esterfelder Stiege in Meppen is dondermiddag om kwart voor zes een vrouw levensgevaarlijk gewond geraakt. Het slachtoffer liep midden op de weg. Zij wou vermoedelijk oversteken. Een 54 jarige bestuurster van Opel kon haar niet meer ontwijken. Het slachtoffer werd met spoed naar een ziekenhuis gebracht. De automobiliste bleef ongedeerd, maar verkeert in een shock.

Update

De vrouw is vrijdag aan haar verwondingen overleden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.