Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Weener

Gisteren controleerden beambten van Polizeiinspektion Leer/Emden, samen met collega’s van de korpsen Aurich/Wittmund en Leer en de belastingdienst op de parkeerplaats Rheiderland, langs de A31, het personen- en goederenverkeer. Er werden talrijke overtredingen vastgesteld en bekeuringen uitgeschreven. Bij een bestuurder werd een bloedproef gedaan omdat hij onder invloed van verdovende middelen achter het stuur zat. Een vrachtwagenchauffeur mocht zijn weg niet vervolgen omdat zijn lading niet voldoende gezekerd was.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.