Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland (update)

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Sögel

Tussen maandag 19.00 en dinsdag 07.30 uur is vanaf de Rilkekamp een BMW X5 gestolen. De wagen stond op een erf geparkeerd. De politie van Sögel verzoekt getuigen contact op te nemen.

Dörpen

De politie is op zoek naar een persoon die op 16 maart rond 23.00 uur hulp verleende aan het slachtoffer van een verkeersongeval. Een 29 jarige bestuurder van een BMW was door onbekende oorzaak met zijn wagen in de berm langs de Nordeschstraße terecht gekomen. Daar botste hij tegen een geparkeerde Mazda 5. De Mazda werd tegen een garagedeur gedrukt. De schade bedraagt 15.000 euro. De persoon die eerste hulp verleende was meteen na het ongeval ter plaatse. Toen de politie arriveerde was hij al weer verdwenen. De politie verzoekt deze persoon contact op te nemen met het politiebureau in Papenburg.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.