Vier keer goud in Beilen voor Judo Tan-Ren-Jutsu

Foto ingezonden door Ronnie Grave

BEILEN – Afgelopen zaterdag 23 maart werd in Beilen voor de 39e keer het Lentetoernooi georganiseerd. Judoschool Tan-Ren-Jutsu was hier aanwezig met een enthousiaste groep wedstrijdjudoka’s. Op maar liefst 10 matten werd er gestreden om een podiumplaats.  In de grote poules hebben we weer sterke wedstrijden gezien en zijn er mooie punten gemaakt. 


Goud: Janniek Pool, Heleen Pool, Milan van Oost en Tijn Wieldraaijer. 
Zilver: Boas Beeldstroo en Tom van der Hart. 
Brons: Sander Schipper.  


De andere judoka’s eindigden, ondanks goed judo en prima inzet, net naast het podium. Trainers en coaches Ronnie Grave en Jacob Buter waren meer dan tevreden met deze resultaten. Voor meer informatie, locaties en drie gratis proeflessen kijk op judotanrenjutsu.nl en volg ons op social media. 

Ingezonden door Ronnie Grave

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.