Bibliotheek Stadskanaal en NGV organiseren voorouderspreekuur

Foto: Ronny

STADSKANAAL – Beginnen met uw stamboom uit te zoeken? Heeft u hulp nodig bij een vastgelopen familieonderzoek? Bibliotheek Stadskanaal en NGV organiseren een voorouderspreekuur.

Heeft u na het zien van afleveringen van Verborgen Verleden wel eens gedacht om zelf een onderzoek naar uw familie te starten? Maar aarzelt u omdat u niet weet waar u moet beginnen? Of bent u begonnen, maar vastgelopen bij een moeilijk terugvindbare voorouder?

Stamboomonderzoek is een leuke hobby. Samen met andere onderzoekers kunt u terugvinden waar uw familie vandaan kwam, kunt u zich verdiepen in de lokale geschiedenis en kunt u zien welke plaats uw familie in die geschiedenis heeft ingenomen.

De openbare bibliotheken in Groningen organiseren met de NGV afdeling Groningen voorouderspreekuren op diverse locaties in de provincie Groningen. Ervaren onderzoekers van de afdeling Groningen van de Nederlandse Genealogische Vereniging helpen u graag op weg bij uw genealogische zoektocht.

Er is een spreekuur in de bibliotheek in Stadskanaal op vrijdag 12 april a.s. van 15:00 tot 17:00 uur.

Aanmelden vooraf is niet nodig.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.