Burgemeester Cora-Yfke Sikkema opent Kattenhotel Ooijevaar

Foto: Frans Kroon

SCHEEMDA – Vanmiddag heeft burgemeester Cora-Yfke Sikkema de tweede vestiging van Kattenhotel Ooijevaar geopend.

Aan de Torenstraat in Scheemda opende burgemeester Cora-Yfke Sikkema vanmiddag de tweede vestiging van Kattenhotel Ooijevaar; een kleinschalig, huiselijk, luxe kattenhotel volledig gericht op de binnenkat. Het motto van Kattenhotel Ooijevaar is een thuis weg van huis bieden, wanneer een kat bijvoorbeeld vanwege vakantie of een verbouwing tijdelijk elders moet verblijven. In het hotel zitten acht kamers (suites), van standaard tot heel luxe.

Het hotel wordt gerund door Mariëlle Ooijevaar. Het is haar tweede vestiging in Scheemda. Het andere hotel zit aan de Stationsstraat en heeft zeven kamers.

In Kattenhotel Ooijevaar heeft elke kat krijgt zijn eigen kamer, voorzien van een krabpaal, speeltjes, een luie stoel en een mandje. De kamers hebben een groot raam, zodat de katten vanaf de vensterbank naar buiten kunnen kijken. De katten krijgen er veel aandacht en worden er regelmatig geknuffeld. De baasjes worden regelmatig met foto’s of video’s van het wel en wee van hun huisdier op de hoogte gehouden. 

Foto’s: Frans Kroon

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.