Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Schöninghsdorf

Om tien voor één vanmiddag vond op de B402 ter hoogte van Schöninghsdorf een ernstig ongeval plaats. Een 44 jarige bestuurder van een Mercedes Benz CLA 200D belandde door onbekende oorzaak in de berm. Bij een poging om de auto weer de weg op te sturen botste de auto tegen de vangrail en werd weer op de rijbaan gelanceerd. De bestuurder raakte levensgevaarlijk gewond. Een 36 jarige vrouw die bij hem in de auto zat had lichtere verwondingen. De weg is ter hoogte van het ongeval enige tijd voor het verkeer afgesloten geweest.

Weener

Gistermiddag zijn om twee uur een 37 jarige en twee 38 jarige inwoners van Weener levensgevaarlijk gewond geraakt toen de auto waarin ze zaten op de Hauptstraße in Stapelmoor tegen een boom botste. De 37 jarige bestuurder bleek onder invloed van alcohol te verkeren. Zijn auto kan als verloren worden beschouwd.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.