Meer dan 300 deelnemers bij de Paaspuzzelrit van RTV Westerwolde

Foto: Jan Hebers

VLAGTWEDDE – De paaspuzzelrit van RTV Westerwolde telde vandaag meer dan 300 deelnemers.

Met een inschrijving van 92 auto’s, met daarin ruim 300 deelnemers was de Paaspuzzelrit (PPR) ook dit jaar weer een van de grootste puzzeltochten in het noorden van Nederland. De rit werd georganiseerd door RTV Westerwolde.

De start van de Paaspuzzelrit was in Vlagtwedde, bij de studio van RTV Westerwolde. Dit jaar was de route grensverleggend, namelijk door Westerwolde en het Duitse grensgebied. Onderweg was er de mogelijkheid om een kop koffie, een glaasje fris, broodje hamburger of een ander lekkernij te nuttigen bij een van de doe-opdrachten.

In de rit van dit jaar heeft de organisatie wederom een viertal verschillende puzzels opgenomen, onderverdeeld in leeftijdscategorieën. De kleintjes tot 5 jaar, 5 t/m 8 jaar, 9 t/m 12 jaar en natuurlijk de ‘grote’ puzzelrit. De winnaar van de rit ontvangt, naast de eerste prijs, een wisselbeker met daarin zijn of haar naam gegraveerd.

Tijdens de rit zond Radio Westerwolde de Top-100 van 35 jaar geleden uit. Tussen de platen door werd aanvullende informatie gegeven over de rit en kwamen er tips voorbij.

Vanavond wordt rond acht uur de uitslag bekend gemaakt. De deelnemers kunnen bij de studio van RTV Westerwolde terecht voor oplossingen en uitleg van de vragen en de bekendmaking van de winnaar.

Hierover later meer.

Foto’s: Jan Hebers en Jacob Musch

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.