Ondernemersvereniging Sellingen e.o. organiseert een ontmoetingsmarkt

Foto: Ondernemersvereniging Sellingen e.o

SELLINGEN – Op zaterdag 13 april a.s. organiseert de Ondernemersvereniging Sellingen e.o. een
ontmoetingsmarkt op de Brink in Sellingen. Hier zullen zich een 25-tal lokale ondernemers presenteren met hun onderneming.


In een gezellige en ongedwongen sfeer kan de bezoeker kennis maken met een grote diversiteit aan ondernemingen uit Sellingen en omgeving. De ondernemers laten zien waar zij zoal mee bezig zijn en waarom het zo leuk is een eigen onderneming te hebben.


In een 20-tal marktkramen laat men zien wat de dagelijkse bezigheden zijn. Voorbeelden van producten en diensten zullen tentoongesteld worden. Uit diverse sectoren is een vertegenwoordiging aanwezig. Bouw/onderhoud, maakindustrie, diensten, detailhandel, horeca en recreatie zijn present. Voor de bezoekers is er koffie/thee/ranja en er zijn activiteiten voor de jeugd. Er is een kleurwedstrijd voor de jongste bezoekers en een competitie spijkerbroek hangen voor de oudere jeugd en senioren. Hiermee zijn leuke prijzen te winnen. Ook is er een stormbaan voor de durfals.

De dag zal om 11.00 uur geopend worden door waarnemend burgemeester Leendert Klaassen van de gemeente Westerwolde en duurt tot 15.00 uur.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.