Spreekuur voor grenspendelaars in Groningen

Foto: EDR

GRONINGEN – Tijdens een spreekuur op locatie in Groningen kunnen grenspendelaars en hun werkgevers op woensdag 10 april a.s. terecht bij GrensInfoPunt Eems Dollard Regio (GIP EDR). Belangstellenden krijgen informatie op het gebied van sociale verzekering, ouderdomspensioen en belasting.

Tussen 9.00 en 12.00 uur zal een adviseur van GIP EDR aanwezig zijn bij het International Welcome Center North (IWCN) aan het Gedempte Zuiderdiep 98 in Groningen. Deelname aan het GIP EDR-spreekuur is gratis, maar aanmelden noodzakelijk.

Heeft u belangstelling voor een afspraak?

Stuur dan een e-mail naar gip@edr.eu en vermeld hierin ook het telefoonnummer waarop u goed bereikbaar bent. Een van onze GIP EDR-adviseurs zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een afspraak in te plannen.


Bij GIP EDR kan iedereen terecht voor gratis informatie en advies over wonen, werken, studeren en ondernemen in het buurland. Naast de maandelijkse spreekuren in Groningen, Papenburg, Emmen en Bad Nieuweschans kan er ook een afspraak worden gemaakt voor een persoonlijk adviesgesprek bij GIP EDR op kantoor in Bad Nieuweschans.

Grenspendelaars en andere belangstellenden kunnen de adviseurs op werkdagen, tussen 9.00 en 17.00 uur, voor vragen telefonisch bereiken via +31 (0)597 521818.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.