Weergoden zijn organisatie en deelnemers paasvuur Sellingen gunstig gezind

Foto: Johannes Velthuis

SELLINGEN – Vanavond werd ook weer in Sellingen een paasvuur aangestoken.

Vanavond organiseerde ‘Plaatselijk Belang Sellingen & Omstreken’ weer het jaarlijkse paasvuur. Op het terrein aan de Noordesweg, achter het gemeentehuis, was een grote berg snoeihout verzameld. Om half acht vanavond verzamelde zich op de parkeerplaats bij de Coop een grote groep kinderen. Zij werden door vrijwilligers van Plaatselijk Belang voorzien van fakkels. Voorafgegaan door Christelijke Muziekvereniging Jeduthun liepen ze naar de paasbult om deze aan te steken.

De weergoden waren de organisatie en de deelnemers gunstig gezind. In tegenstelling tot de vele regenbuien van vandaag, bleef het vanavond tijdens het paasvuur droog.

Foto’s: Johannes Velthuis

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.