Zesde editie van de Moorblues in Sustrumermoor

Foto: Robin Meijer (archieffoto)

SUSTRUMERMOOR – Op zaterdag 20 april a.s. vindt alweer de zesde editie plaats van Moorblues. De formaties Duketown Slim, Goodness Gracious en Lefthand Freddy zullen optredens verzorgen. Hierbij is de authentieke bluessound te horen en staat gezelligheid en muziekbeleving in een kleine setting voorop.

Het evenement vindt plaats vanaf 20.30 uur in café-restaurant “Moorstübchen” te Sustrumermoor Dsl. (nabij de grensovergang te Sellingen). Kaarten zijn verkrijgbaar bij “Hof van Sellingen” en salon “Mafrax” te Sellingen; “Bij Thijs” te Vlagtwedde en café-restaurant “Moorstübchen” te Sustrumermoor.

Telefonisch: 06-55342507 e-mail: info@moorblues.nl; Facebook: Moorblues; website: www.moorblues.com

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.