Open Bedrijvendag Ter Apel terug van weggeweest

Foto: André Dümmer

TER APEL – Op zaterdag 13 april organiseren ondernemersverenigingen Industriekring Ter Apel e.o. en Parkmanagement ’t Heem in samenwerking met RSG Ter Apel en de gemeente Westerwolde de Open Bedrijvendag Ter Apel.

Op die dag opent een groot aantal bedrijven op bedrijventerrein ’t Heem haar deuren voor werkzoekenden, jongeren die op zoek zijn naar een stage- of werkplek en geïnteresseerden die graag zien wat er dagelijks achter de deuren van deze bedrijven gebeurt. Daarnaast zijn bezoekers ook welkom in de grote tent op het terrein van Niels Lubbers Tuinmachines en Gereedschappen. Hierin staan een aantal lokale bedrijven en organisaties die niet gevestigd zijn op het bedrijventerrein. Daarnaast is in deze tent ook catering aanwezig.

Bezoekers kunnen zaterdag 13 april gratis deelnemen aan interessante rondleidingen en demonstraties. Onder de bezoekers worden die dag mooie prijzen verloot, waaronder een gratis ballonvaart gesponsord door Westerwolde Ballooning en een JBL speaker ter waarde van €100,-.

De Open Bedrijvendag start zaterdag 13 april om 10.30 uur met een opening door wethouder Giny Luth, waarna om 11.00 uur tot 15.00 uur de deelnemende bedrijven hun deuren openen.

Meer informatie is te vinden op www.parkmanagementhetheem.nl.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.