Rommelmarkt bij de Magnuskerk in Bellingwolde

Foto: Jan Glazenburg

BELLINGWOLDE – Op zaterdag 13 april is er van 9.00 tot 12.00 uur weer een rommelmarkt bij de Magnuskerk in Bellingwolde. De rommelmarkt wordt voor de 41ste keer georganiseerd door de Protestantse Gemeente.

Dit jaar organiseert de Protestantse Gemeente te Bellingwolde weer een groots opgezette rommelmarkt rondom Het Karspel, achter de Magnuskerk, hoofdweg 227. Hier worden de ingebrachte spullen verkocht en kunt u mooie spullen per opbod kopen. Daarnaast is er weer de verkoop van oliebollen, rookworsten en pannenkoeken. Unicef is ook weer met een eigen stand aanwezig.


De opbrengst willen ze dit jaar ook weer besteden aan een goed doel en niet aan de kerk. Om in eigen dorp te blijven zal de opbrengst besteed worden ter ondersteuning van de ouderraden van de drie basisscholen in Bellingwolde voor hun aanvullende en/of buitenschoolse activiteiten voor de basisschoolkinderen in de groepen 1 t/m 8.

Heeft u goederen beschikbaar voor deze rommel-, boeken- en curiosamarkt dan kunt u contact opnemen met één van de onderstaande personen.
Op woensdag 10 april a.s. vanaf 17.00 uur willen wij dan graag deze spullen komen ophalen. Om te voorkomen dat we adressen vergeten, verzoeken wij u vriendelijk om altijd bij één van onderstaande personen uw adres door te geven.
In verband met de steeds strenger wordende milieueisen nemen wij alleen ‘verkoopbare’ spullen aan. (Dit ter beoordeling van de contactpersonen of de ophalers)
Banden, accu’s, bedden, matrassen, bankstellen, grote tv’s, grote fauteuils, grote kasten en andere onverkoopbare spullen kunnen niet meer worden geaccepteerd.


Contactpersonen:
W. Ekkelkamp   tel.: 06 13227650      e-mail: wimekkelkamp@hotmail.nl
B. Venema       tel.:06 1879 8894      e-mail: venemab@ziggo.nl
T. Visser           tel.: 06 1988 6877     e-mail: tim.visser@wxs.nl

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.